Mijn favorieten

Het kantoor

AWM MAKELAARDIJ OZ is een zelfstandig, kleinschalig opererend kantoor. Dit brengt de slagkracht met zich mee die nodig is in de huidige huizenmarkt. Het kantoor wordt sinds 1999 geleid door Sandra Jurriens-Klein Herenbrink. Zij is beëdigd makelaar en gecertificeerd taxateur voor Wonen/MKB, Bedrijfsmatig Vastgoed en WOZ. Sandra put uit jarenlange ervaring, is ter zake kundig én gebruikt haar intuïtie. Ze heeft oog voor details, de mens en de praktische aspecten van een woning. Sinds april 2011 is ook Karel Jurriens als gecertificeerd taxateur en makelaar werkzaam binnen AWM MAKELAARDIJ OZ. Karel heeft een technische benadering, kan zaken bekijken vanuit een ‘helicopterview’ en denkt in oplossingen.

 
AWM MAKELAARDIJ OZ is lid van de NVM en kan derhalve beschikken over een grote database en vooraanstaande plaatsing op Funda en BOG. Uitdagende en niet-alledaagse opdrachten gaan ze niet uit de weg. Het bedrijf wordt gedreven vanuit huis. Klanten worden ontvangen in de huiselijke ambiance van de serre. Een huis aan- of verkopen doet u niet elke dag en behoeft daarom persoonlijke aandacht. Dat biedt AWM Makelaardij!
 
Naast het aan- en verkopen van woningen, verzorgen wij taxaties op alle fronten van de onroerend goed markt, kunt u bij ons terecht voor huurwoningen en bedrijfspanden. Ook het indienen van bezwaar tegen de hoogte van uw WOZ-waarde behoort tot onze diensten en specialiteit.