Mijn favorieten

Doorstroomavond 6 juni

verkopen-of-blijven-zitten-avond

Ben je toe aan een volgende stap op de huizenmarkt? 

Wellicht overweeg je de stap naar een grotere woning, juist een kleinere woning of een levensloopbestendige woning. De woningmarkt is de laatste jaren volop in beweging. Er is een grote kans dat jouw woning sinds de aankoop in waarde is gestegen, maar wat is nu wijsheid; verkopen of blijven zitten? 

Vaak is de gemiddelde waardestijging van duurdere woningen minder dan die van woningen in een lager prijssegment. Een overstap naar een duurdere woning kan dan interessant zijn. Wanneer je ook nog een hypotheek met een relatief hoge rente hebt is het extra aantrekkelijk om de overstap te maken. Jouw netto maandlasten zullen dan wellicht niet eens veel hoger (in sommige gevallen zelfs lager) worden dan ze nu zijn. Welke opties heb je eigenlijk? Wij informeren je graag zodat je een weloverwogen besluit kunt nemen.

Speciaal voor woningeigenaren organiseren wij daarom op donderdag 6 juni in samenwerking met onze collega’s van Grotenhuis Makelaardij en Reinders Regio Makelaars uit Dieren, een unieke informatieavond. De avond bestaat uit drie presentaties van circa 20 minuten met als overkoepelend thema de vraag: ‘wat is wijsheid, verkopen of blijven zitten?’ De sprekers zijn woningmarktdeskundige Henk Rinsma van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs), hypotheekadviseur André Mosch van Financieel Raadhuis uit Dieren en notaris Jeroen te Lindert van Te Lindert Notaris uit Doesburg. 

In de presentaties staat de huidige woningmarkt centraal, waarbij de nadruk ligt op de kansen die de huidige markt woningeigenaren biedt. Denk hierbij aan:
  • De veranderingen in de landelijke woningmarkt en de bijzonderheden in de gemeenten Rheden en Doesburg.
  • Deze veranderingen vertaald naar kansen.
  • Mogelijkheden voor een zo gunstig mogelijke hypotheek.
  • Relevante juridische zaken en overwegingen rondom een woningoverdracht.

Na afloop van het programma is er onder het genot van een kopje koffie of thee gelegenheid om met de sprekers en de aanwezige makelaars in gesprek te gaan over de aan- en/ of verkoop van jouw woning, financieringsmogelijkheden, juridische aspecten rondom de aan- en/ of verkoop van een woning zoals het aangaan van een samenlevingsovereenkomst, testament etc. etc.

Programma en locatie
Je bent van harte welkom op donderdag 6 juni bij zalencentrum Theothorne aan het Callunaplein 77 in Dieren. Inloop is vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 20.45 uur. Aanmelden is niet nodig; vol = vol.

Graag tot donderdagavond 6 juni!