Mijn favorieten

Aankoop

Aansluitend op een gratis zoekopdracht kunt u gebruik maken van onze aankoopbegeleiding. Hierbij u moet denken aan een persoonlijk contact en onafhankelijk advies. Voordat wij namens u een bod uitbrengen, geven we eerst een objectief waardeoordeel. Op grond hiervan wordt samen met u bekeken wat een reëel bod zal zijn. Dit bod is mede afhankelijk van gewenste transportdatum en eventuele roerende zaken. Wij kunnen op grond van ervaring en met behulp van het kadaster en het NVM uitwisselingssysteem, kantoorarchief een betrouwbare waardebepaling verrichten. Indien nodig laten we ons bijstaan door externe specialisten op het gebied van bouwtechnische keuringen en financiële dienstverlening.
 

Voordelen van een aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar:

·       kent de (lokale) huizenmarkt en de (lokale) regelgeving;
·       weet hoe het biedproces werkt;
·       kan het hoofd koel houden als het erg spannend wordt;
·       kan helpen het zakelijke gedeelte tot en met de overdracht te organiseren.
 

Deeldiensten

Een mogelijkheid bij ons kantoor is dat u bepaalde delen van het koopproces zelf organiseert en een makelaar inschakelt voor de delen waarvoor u dat nodig vindt. Zoeken naar een woning bijvoorbeeld is tegenwoordig niet meer zo ingewikkeld, terwijl u bij het voeren van onderhandelingen over de prijs of het tekenen van het koopcontract wellicht graag bijstand van een van de makelaars van ons kantoor zou willen hebben.
 

Aankoopmakelaar versus verkoopmakelaar

Er is een verschil tussen de verkoopmakelaar en de aankoopmakelaar. De verkoopmakelaar zal zeker bereid zijn informatie te geven over de woning. Maar hij spreekt namens de verkoper en behartigt ook de belangen van de verkoper. Wie bij de aanschaf van een woning advies van een makelaar wil, doet er goed aan zelf een aankoopmakelaar in te schakelen!