Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Van Rensselaerweg 16 16A in Spankeren 6956 AV

Van Rensselaerweg 16 16a

6956 AV Spankeren
Vraagprijs € 2.150.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Te koop:

Multifunctioneel bedrijfspand in verhuurde staat, gelegen binnen het bestemmingsplan Bedrijventerrein Kanaalzone, deze is in 2014 is vastgesteld.

Het bedrijfsgebouw bestaat uit een representatief kantoorgebouw, verdeeld over twee bouwlagen, een productiehal, een magazijn/opslaghal met expeditieruimte gebouwd in 1997 en een tweede opslaghal met magazijnruimte...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 5202 m² In units vanaf 263 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Te koop:

Multifunctioneel bedrijfspand in verhuurde staat, gelegen binnen het bestemmingsplan Bedrijventerrein Kanaalzone, deze is in 2014 is vastgesteld.

Het bedrijfsgebouw bestaat uit een representatief kantoorgebouw, verdeeld over twee bouwlagen, een productiehal, een magazijn/opslaghal met expeditieruimte gebouwd in 1997 en een tweede opslaghal met magazijnruimte gebouwd in 2003.

Totaal ca. 4836 bedrijfsruimten en ca. 367 m2 kantoorruimte verdeeld over twee verdiepingen. De bedrijfshallen zijn onderverdeeld in verschillende hallen en zijn o.a.voorzien van overheaddeuren, loadingdock en heaters.

Indeling:
Representatief uit baksteen opgetrokken kantoorgebouw met circa 15 parkeerplaatsen.
Entree, ontvangstruimte, toiletgroep, pantry, archiefruimte en tweede kantoor.
De kantoorverdieping is op twee manieren te bereiken; vanuit de ontvangstruimte en vanuit de productieruimte, deze wordt door het personeel gebruikt. Het kantoor op de b.g. bestaat uit circa 176 m2 verhuurbaar vloeroppervlak.
Verdieping: directiekamer met directe blik op de productiehal, kantoorruimte, een kantine met luxe inbouwkeuken, een tweetal toiletgroepen en een kleedkamer met was- en douchefaciliteiten. Het kantoor op de verdieping bestaat uit circa 190 m2 verhuurbaar vloeroppervlak.

Productiehal voorzien van een grote raampartij en lichtstraten, kraanbaan met bovenloopkraan en een werkplaatskraan van elk 250 kilo. En een elektrisch bedienbare overhead-deur. Ten behoeve van opslag van vaten met vloeibare stoffen is een deel van de bedrijfshal voorzien van een stalen roostervloer met daaronder een olie-afscheider/vetvangput. De productie hal wordt middels een brandwerende wand gescheiden van de opslaghal. Deze productiehal bestaat uit circa 1215 m2 verhuurbaar vloeroppervlak.

Tweede hal bestaat uit een magazijn met een vrije hoogte van circa 7 m en een expeditie gedeelte met een vrije hoogte van circa 5,5 m. Deze hallen zijn voorzien van drie heaters. Het expeditiegedeelte heeft twee loadingdocks met levellers en is aangesloten op een hellingbaan. Middels twee snelloopdeuren is de derde hal te bereiken. Deze productiehal bestaat uit circa 1506 m2 verhuurbaar vloeroppervlak magazijn en circa 263 m2 expeditieruimte.

Opslaghal drie, deze heeft een vrije hoogte van circa 7,5 m, beschikt over twee elektrische overheaddeuren en een viertal heaters. Deze hal bestaat uit circa 1852 m2 verhuurbaar vloeroppervlak.

Het buitenterrein is gedeeltelijk verhard met klinkerbestrating en grotendeels betonnen bedrijfsvloerplaten. Aan de voorzijde ligt een trafohuisje wat tot het te verkopen object behoort.

Het gehele object is ingedeeld in een viertal (brand)compartimenten. Hierdoor is het object gemakkelijk op te splitsen in verschillende units. Waarbij de verhouding kantoor/bedrijfsruimte 93% bedraagt.

Aanvaarding:
In overleg
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 2.150.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1997 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 5202 m² Perceeloppervlakte 7965 m² Vrije hoogte 5000 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 4836 m² Oppervlakte kantoorruimte 366 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 15 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 263 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry
Logistieke functie
Ja
Prijs
€ 2.150.000,-
BTW belast
Ja
Oppervlakte
4836 m²
In units vanaf
263 m²
Vrije hoogte
5000 cm
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
366 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Neem contact met ons op

Vul hier uw contactgegevens in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.